Arhitectura peisagistica

Solutii optime pentru gradina ta

Randari 3D si proiectare peisagistica

randari 3d

Proiecte peisagistice 3D

Daca aveti un spatiu neamenajat si doriti sa-l transformati intr-o oaza de verdeata, Solutia Grafor SRL va ajuta in schimbarea dorita cu proiectare peisagistica si randari 3D, si totodata cu punerea in opera a proiectului final.

Ce este Randarea 3D ?

Randarea 3D repezinta un proces creativ de animatie conceptuala pentru a arata parametrii peisajului, precum si a vizualiza conceptul in cele mai mici detalii. Randarile 3D sunt modele grafice al planurilor care pot fi folosite pentru a crea obiecte, cladiri, peisaje si multe alte elemente Hardscape. Aceste proiecte sunt create prin alegerea unei locatii sau perspective si introducerea unor elemente in functie de proiect; in cazul nostru: plante ornamentale, arbusti, elemente decorative si elemente hardscape ( alei, terasamente, foisoare, iazuri, fantani, iluminat ). Prin redarea planurilor in 3D, putem vizualiza cu usurinta obiectivul final din faza de planificare a proiectului.

Cine utilizeaz─â Randarea 3D ?

Acest proces este utilizat de firme de constructii, firme de amenajari de peisagistice si arhitecti. Randarile 3D ne permit sa aratam clientilor finali proiectul de peisagistica cel mai aproape de structura reala. Avem posibilitatea sa realizam o imagine 3D a spatiilor, cum ar fi gradini, alei, bucatarii in aer liber, iazuri pentru a vedea cum ar arata pentru gradina dvs. in comparatie cu structura dvs. actuala. Randarile 3D faciliteaza personalizarea proiectului in functie de preferintele dvs. si de dorintele dvs.

Preturi proiecte de peisagistica si randari 3D

Costul unui proiect este de numai 1,5 Euro/mp din suprafata ce urmeaza a fi amenajata. Proiectul realizat este gratuit, numai daca acesta este pus in opera de firma noastra. Punem la dispozitie toate elementele de amenajare gradina.

proiect gradina, randari 3d
Randari 3D - Proiect gradina
proiectare elemente hardscape
Proiectare elemente hardscape
proiect 3d peisagistica
Proiect de peisagistica in 3D