Piscine

Solutii optime pentru piscine

Intretinere Piscine

curatare piscine

Va oferim servicii de intretinere piscine.

Daca detineti o piscina in curtea casei sau o piscina acoperita este foarte important intretinerea acesteia in conditii optime de utilizare. In sprijinul dvs., firma noastra executa servicii de intretinere piscine, verificare PH si curatare filtre la standarde europene de calitate.
Pentru a cunoaste in mare ce reprezinta acest serviciu va expunem cateva etape obligatorii in buna functionare a piscinei dvs.:
1. Se va verifica alcalinitatea apei de 1-2 ori pe saptamana pe timpul verii si o data la doua saptamani in timpul iernii ( daca aceasta este acoperita ) cu testere speciale. PH-ul apei ar trebui sa fie mentinut intre 7,2 si 7,8. Cu cat PH-ul este mai scazut pe aceasta scala, cu atat mai putin va fi necesar clorurarea apei din piscina. De ce este necesara aceasta masurare? Deoarece, pe masura ce PH-ul creste, clorul devine din ce in ce mai putin activ, apa devine mai dura, ceea ce nu este sanatos pentru piele. Aceste teste pot fi facute foarte corect de persoane calificate in intretinerea piscinelor.
2. Verificarea nivelului apei. Este prea mare sau prea mic? Apa trebuie sa fie exact la nivelul central al glisorului (skimmer) din piscina pentru rezultate optime si performanta. Daca aveti un clor de punte sau un clorinator in linie, acestea trebuie sa fie verificat in mod regulat pentru nivelurile potrivite de tablete de clor, si pentru a evita incarcarea sau posibila infundare.
3. Curatarea filtrului se va face in mod regulat sau dupa cum este necesar. Un filtru excelent este un filtru de cartuse. Acesta asigura debite maxime de apa. Daca aveti un set suplimentar de elemente - ceea ce este foarte bine - schimbarea filtrelor devine mai usoara si mai rapida.

Pentru a veni in ajutorul dvs, specialistii firmei noastre efectueaza urmatoarele servicii de intretinere piscine:

  • Reglarea PH-ului apei si dezinfectia apei.
  • Prevenirea algelor si curatarea piscinei cu substante ecologice.
  • Tratarea filtrelor de apa pentru dezinfectia totala a acestora.
  • Tratamente ale piscinei in prevenirea depunerilor precipitatelor de calciu si a algelor.
  • Flocularea piscinei pentru indepartarea celor mai mici particule din apa, facandu-le posibil de filtrat.

Preturi servicii de intretinere piscine

Serviciile de intretinere piscine se vor face in baza unui abonamet ce va include manopera si costul produselor sau accesoriilor necesare pentru utilizarea in siguranta a piscinei dvs.