Flori pentru terase si gradini

Solutii optime pentru plante sanatoase

Plantari flori ornamentale

flori ornamentale gradini, terase, balcoane

Plantari flori ornamentale pentru gradini, terase si balcoane

Va punem la dispozitie flori ornamentale pentru gradini, terase si balcoane plantate in serele firmei noastre. De asemenea, ne ocupam cu aranjamentele florale pe care le doriti in gradina. Florile pe care le sadim sunt din seminte de calitate, au o multitudine de culori, texturi, parfumuri si sunt rezistente la daunatori si fungi.
Va prezentam o mica parte din florile pe care le plantam:
1. Muscatele curgatoare cu flori rodunde (Perlargonium zonale ), muscatele curgatoare cu flori colţuroase şi lucioase (Pelargonium peltatum ) si cele de ghiveci ( Pelargonium grandiflorum ) sunt flori rezistente si infloresc pana toamna tarziu. Hibrizii moderni de astazi ofera flori in nuante de alb, roz, lavanda, galben, portocaliu, trandafiriu si rosu clasic. Nuantele de flori includ, de asemenea, amestecuri bicolore sau cu pete contrastante.
2. Petuniile sunt printe cele mai populare plante de vara. Petuniile se caracterizeaza printr-o cascada de flori albe, roz, rosu, liliac, purpuriu sau bicolor. Petunia are o crestere rapida si luxurianta si este perfecta pentru a fi cultivata in ghivece sau cosuri suspendate. Infloresc la inceputul verii pana in toamna. Petuniile pot fi plantate in jardiniere, ghivece suspendate si in straturi in gradina Aceste plante ornamentale trebuie amplasate in spatii insorite si udate zilnic. Ingrijirea petuniilor va include fertilizarea regulata cu un ingrasamant echilibrat, solubil in apa, destinat plantelor inflorite.

Preturi flori ornamentale pornind de la 9.99 lei/ghiveci.

flori ornamentale
Muscate curgatoare
floare muscata alba
Muscate Aristo White
floare muscata tiroleza
Muscate Tiroleze Dresden
floare muscata rosie
Muscata Anthony Red
flori gradina
Muscata Calliope Dark Red
flori curgatoare
Muscata Royal Pink
flori de balcoane
Muscata Fairy White Splash
 flori gradina Nemesia Trio Mio
Flori Nemesia TrioMio
petunii liliachi
Petunia Lucky Liliac
flori pentru terase
Petunia Constellation Aries
petunii curgatoare
Surfinia Yellow Dream
plante ornamentale
Petunia Black Mamba