Arbusti pentru gradini si curti

Solutii optime pentru gradini unice

Plantari arbusti ornamentali

arbusti ornamentali gradini, terase, curti

Plantari arbusti ornamental pentru amenajari gradini, terase si curti

Solutia Grafor SRL va pune la dispozitie arbusti ornamentali, gard viu pentru gradini, terase si curti. De asemenea, ne ocupam cu plantatul acestor arbusti pe care îi doriti in gradina. Va prezentam arbustii ideali pentru amenajari gradini:
1. Tuia ( Thuja )Thuja este un arbust mic care apartine grupului de conifere si familiei Cupressaceae. Este nativ din America de Nord si Asia si isi mentine culoarea verde in tot cursul anului. Pentru plantarea arbustilor de Tuia, este necesar un loc insorit sau semiumbrit. Se dezvolta foarte bine in sol fertil, insa Tuia este un arbust care se va dezvolta bine si intr-un sol calcaros.
Ideali pentru gradini cu suprafete mari in stil contemporan. Intretinerea, tratarea si curatarea acestora, este bine sa fie realizata de specialisti.
2. Magnolia este un arbust nobil si foarte elegant originar din Noua Zeelanda si face parte din familia Magnoliaceae. Florile superbe, parfumate pot fi albe, purpurii sau chiar galbene. Este un arbust ce iubeste soarele, dar odata plantat nu este indicat mutarea lui. Este o alegere bine facuta intr-o gradina mica, sau stralucind misterios intr-un peisaj cu peluze.

Preturi arbusti ornamentali

Pentru o oferta de pret arbusti ornamentali, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon: 0724816181 sau accesati pagina Contact.

arbusti ornamental tuia
Arbust Tuia ( Thuja )
Magnolia Rustica
Magnolia Grandiflora
plante ornamentale
Magnolia Betty