Amenajari si intretinere spatii verzi

Solutii optime pentru un oras verde

Amenajari spatii verzi

amenajari spatii verzi

Amenajari spatii verzi si parcuri

Daca aveti un spatiu neamenajat si vreti sa-l transformati intr-o oaza de verdeata, Solutia Grafor SRL va ajuta in schimbarea dorita. Firma noastra realizeaza amenajari spatii verzi si totodata ne ocupam cu intretinerea acestuia. Vom tine cont de urmatoarele etape:
1. Defrisarea terenului de vegetatia salbatica si aducerea de pamant fertil. Se trece la nivelarea solului si insamantarea lui cu iarba sau montarea rulourilor de gazon.
Sistemele automatizate de irigatii se vor executa inaintea montarii gazonului.
2. Realizarea elementelor Handscape, cum ar fi alei pavate sau pietruite, iazuri sau fantani arteziene, iluminat. Acestea vor fi executate dupa un proiect de peisagistica.
3. Plantarea copacilor, arbustilor ornamentali sau alte plante decorative se vor face in functie de zona amenajata si stilul proiectului.
4. Elementelelor decorative trebuie sa fie in concordanta cu stilul spatiului amenajat pentru a obtine un efect estetic.

Preturi amenajari si intretinere spatii verzi

In stabilirea unor preturi corecte ale amenajarilor de spatii verzi se va tine cont urmatoarele criterii:

  • 1. Infrastructura : manopera decopertari si nivelari, costul aducerii pamantului fertil, costul sistemelor automatizate de rigatii, manopera constructii de elemente Hardscape, manopera montaj iluminat, manopera terasamente.
  • 2. Plante ornamentale : manopera si costul plantelor, montaj rulouri gazon sau insamantare.
  • 3. Elemente decorative : manopera de montare si costul acestora.

-Toate aceste lucrari vor fi realizate in functie de cerintele proiectului de amenajare peisagistica, iar preturile sunt negociabile in functie de suprafata saptiului, a plantelor ornamentale si a elementelor de Hardscape.
-Intretinerea spatiului verde se va realiza in baza unui abonament lunar acceptat de comun acord cu clientul.