Amenajari curti interioare

Solutii optime pentru o gradina cu stil

Amenajari gradini rezidentiale

amenajare peisagistica

Va oferim servicii profesionale de amenajari gradini cu sau fara proiecte peisagistice

Daca sunteti in cautarea unor profesionisti in amenajari gradini, Solutia Grafor este alegerea dvs. Cu zeci de ani de experienta in designul gradinii si in tehnicile de plantare, noul peisaj va depasi chiar si cele mai mari asteptari ale dvs. Vom lucra impreuna pentru a va planifica si proiecta designul, apoi von realiza planul respectiv la timp si in buget. Scopul nostru este de a crea eficient spatiului in aer liber cu cele mai bune produse de pe piata. Solutia Grafor SRL ofera servicii de intretinere curti interioare si gradini, plantari flori si arbusti ornamentali, toate la preturi accesibile. Serviciile noastre se numara printre cele mai fiabile din zona Bucuresti si Ilfov. Cu multa experienta in domeniu, personalul nostru a dezvoltat un simt excelent pentru detalii si va lucra rapid si eficient pentru a va infrumuseta peisajul.

Cum amenajam eficient o gradina?

In realizare unor gradini unice, cele mai importante elemente sunt: proiectul peisagistic, plantele ornamentale, arbustii, diferite elemente Hardscape: alei, poteci, cascade, precum si elemente decorative (lampioane, figurine, pergole, mobilier etc ). Pentru reusita unei curti frumoase si plina de culori in tot timpul anului, trebuie sa tineti cont de urmatoarele sfaturi:

1. Proiectul peisagistic va ajuta la conturarea perfecta a stilului gradinii sau curtii, precum si la efectul vizual al viitoarelor plante ornamentale. Diferitele stiluri de design se preteaz─â la diferite tipuri de plante. De exemplu, un peisaj contemporan poate fi mai riguros in ceea ce priveste selectia plantelor si forma stratului de flori, in timp ce o gradina in stil Cottage incurajeaza exuberanta si o abordare alcatuita din elemente complementare.
2. Plantele ornamentale vor fi alese in functie de stilul ales al proiectului de peisagistica. Se vor lua in considerare punctele focale, dimensiunile florilor, timpul de inflorire si combinatiile de culori. De asemenea, se va tine cont de inaltimea plantelor in functie de forma curtii. De exemplu, daca gradina dvs. este frontiera de-a lungul casei, cele mai inalte plante vor trebui plantate in spate, dar nu ar trebui sa fie atat de inalte incat sa blocheze vizual ferestrele sau usile. Daca curtea dv. este mare, cele mai inalte plante vor fi in centru. Unele plante mai scurte, au de suferit atunci cand sunt umbrite de plante inalte, deci se va avea in vedere nevoile florilor individuale.
3. Elementele Hardscape reprezinta un concept de amenajare peisagistica ce are la baza imbinarea mai multor elemente naturale, precum piatra naturala, granit, lemn. Aleile si potecile sunt elemente principale intr-o curte practica si frumos amenajata, delimitand spatiile de trecere de la un peisaj la altul.
4 Elementele decorative completeaza si dau unicitate gradinii. Fantanile de gradina si iazurile sunt nelipsite intr-o gradina perfecta. Susurul apei fi un spectacol, relaxare si liniste. Cand alegeti tipul fantana sau iaz, luati in considerare dimensiunea spatiului dvs. si designul gradinii dvs.

Preturi amenajari peisagistice

In stabilirea unor preturi corecte ale amenajarilor de gradina se va tine cont urmatoarele criterii:

  • 1. Infrastructura : manopera decopertari si nivelari, costul aducerii pamantului fertil, costul sistemelor automatizate de rigatii, manopera constructii elemente Hardscape, manopera montaj iluminat, manopera terasamente.
  • 2. Plantele ornamentale : manopera si costul plantelor, montaj rulouri gazon sau insamantare.

-Toate aceste lucrari vor fi realizate in functie de cerintele proiectului de amenajare peisagistica, iar preturile sunt negociabile in functie de suprafata gradinii, a plantelor ornamentale si a elementelor de Hardscape.
-Intretinerea gradinii si a curtilor interioare se va realiza in baza unui abonament lunar acceptat de comun acord cu clientul.

peisagistica
Amenajare gradina cu arbusti ornamentali
amenajare curte interioara
Amenajare curte interioara
montaj gazon rulouri
Intretinere gazon